Lasertrace Szoftver

Gyártósor menedzsment

A Lasertrace gyártási mód összekapcsolja és kölcsönhatásba lép az Ön informatikai  infrastruktúrájával a félig automatizált gyártáshoz. Hozzáférhet az adatbázisához és az ERP- hez, közvetlenül küldhet jelölési fájlokat a berendezésére számítógép nélkül, kezelheti az ismétlődéseket, és automatikusan létrehozhat előzményi naplófájlokat. Töltse ki nyomonkövetési rendszerét kódolvasókkal, hogy ellenőrizze a jelölés minőségét.

Autonóm üzemmód

A Lasertrace az ipar számára készült szoftver a Gravotechtől, amely nyomonkövethetőséget kínál az asztali alkatrészek azonosításához. Csatlakoztassa a készüléket a szoftverhez PC-n keresztül, és hozzon létre igény szerinti jelöléseket automatikusan, alkatrészről-alkatrészre.  Ideális kis műhelyekhez és mindenféle iparághoz. Egy képernyős felületen kezelheti a sorozatszámozást, kodifikációt, automatikus számlálókat (dátumok, műszakok stb.), Logókat, kódokat.

Hozzon létre és állítson össze megfelelő jelöléseket

Könnyen létrehozhat jelölési projekteket a vizuális szoftver felületén. Szövegek és ábrák beszúrása, különböző kódok, például Datamatrix, QR -kód, 1D és 2D vonalkódok kezelése, fájlok és logók importálása EPS -ben, PDF -ben, DXF, DWG, BMP, JPEG, PNG. Több mint 15 jólolvasható OCR betűtípus integrálva vannak, optimalizálva a ciklusidő csökkentésére. A jelölés előtt tekintse meg a kompozíció előnézetét.

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

3 + 6 =