Gravírozási alapanyagaink, garantált minőség!

A Gravotech gyár számára a minőség, sokkal több, mint koncepció. Folyamatos fejlődés motiválja, elhivatottságukat. Ezáltal világszerte ismerik termékeiket, mint például a Gravoply™, Metallex™, Gravoglas ™, 2-Plex™ vagy Gravotac™ alapanyagokat.

ALAPANYAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A Gravotech speciálisan a gravírozáshoz és kivágáshoz fejlesztette ki alapanyagait, mechanikus és lézeres megmunkálásra. Raktárunkban, sokféle anyag áll rendelkezésre. Műanyagok, fémes hatásúak, fémek, faanyagok, fóliák teljes választéka megtalálható. Többféle színben, vastagságban, felületben kaphatóak, ami lehet, fényes, matt, szatinált vagy texturált. Az anyagok nagyrésze, felszíni vagy hátoldali gravírozásra és ezen felül UV nyomtatásra is alkalmasak.

Garantáltan megtalálja az Önnek megfelelő terméket, mivel az amerikai és európai termelési üzemeknek köszönhetően a gyár egyedi kérésre is gyárt. Megadja a paramétereket és azt követően a kívánt színben, felületben, vastagságban, legyártják a kívánt alapanyagot. Ez a lehetőség rendelési mennyiséghez kötött.

SZÍNEK

Fontos, hogy az anyag színvisszaadása megfelelő legyen, ezért grafikai szakemberek feladata a gyártásban a specifikus kutatás. Az UV ellenállás szintén elengedhetetlen a fénynek kitett anyagoknál, különösen a kültéri használat esetén.  A Gravotech gyár operatív csapata rendszeresen spektrális színmértékkel ellenőrzi a színkülönbségeket. A véletlenszerű mintán a visszaverődő fényt összehasonlítják a „referencia mintákkal” ez a mérés kiemeli a színeltérést. 

Így garantálják Önnek a kifogástalan színt és az anyag jó ellenállóképességét az időjárással szemben is.

MÉRETEK, VASTAGSÁG ÉS FELÜLET

Az alapanyagokat 1220 x 610 mm-es (48” x 24”) táblaméretben 0.25 mm/méter (.01” /yd) vastagságban tartják és szállítják

Lézerezhető anyagaink, mint például a Gravolase ™ Metallics, és Flexilase fedőbevonata csak néhány mikron vastagságú. Ezáltal lehetősége van rendkívül szép és esztétikus gravírozáshoz, mellyel minimalizálja a keletkező füstöt, forgácsot, miközben a gravírozógép termelékenységét és sebességét is növelheti, legyen az lézeres vagy mechanikus megmunkálás. 

A Gravoply™ 1, Gravoglas™ 2-Plex™ és Gravotac™, különböző rétegeit 250 mikronra kalibrált, melegsajtolási eljárással préselik össze. Az termékek nem koextrudáltak, hiszen ez a technika, nem garantálja az anyag vastagság szabályosságát vagy a felületi egyenletességet. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb simaságú felületet érjék el, a” laminálási” fázist nagyon kis tételekben, néha külön-külön végzik el. Így garantált a megfelelő gravírozási mélység elérése.

VÉDELEM, CSOMAGOLÁS, UTÁNKÖVETÉS

Gravírozó anyagainkat féltapadó védőfólia védi, ami biztosítja, hogy a gravírozott vagy mart felületek védve legyenek a szennyeződéstől.

Minden táblán, fel van tűntetve az alapanyag neve, gyártási száma, így nyomonkövethető a minőségbiztosítási rendszerben.

A termékek csomagolása a világ minden táján a közlekedési feltételekhez igazodik. Ezáltal a megrendelt termék biztonságban van és garantáltan Prémium minőségben érkezik meg Önhöz!

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

11 + 10 =