Egyedi bélyegzők gravírozása és lézervágása

Bélyegzőkészítésre egyre nagyobb az igény, hiszen számos vállalat, közintézmény, használ bélyegzőt a mindennapi működésük során. Lehetőség szerint minél gyorsabb elkészítési idővel kérik az ügyfelek, éppen ezért nagyon fontos a minőség és a vállalási határidő.

A Gravotech lézerberendezésekkel és a saját gyártású, magyar nyelvű szoftverbe beépített bélyegzőkészítő opcióval nagyon könnyen, gyorsan végezhetünk precíz munkát. A lézergép vállat képez a megmunkált betűknek, logóknak, így a lenyomat tűpontos lesz, egészem vékony karakterek esetén is.

Számos bélyegzőgumit, kínál már a piac, de mindenki más típusra esküszik!

 

A Gravotech két típusú természetes gumiból készült bélyegzőgumit értékesít, Rubbalase néven. Egy natúr verziót és egy szagmentes változatot, 2,2 mm vastagságban és A/4 méretekben kaphatóak.

A bélyegzőgumi készítésénél gázok képződnek, éppen ezért nagyon fontos a megfelelő elszívás, a fejből történő elszívónknak, mely egyedi a piacon, nagy szerepe van a gumi kigyulladásának megelőzésében és védi a lencsét az idő előtti elkoszolódásától.

Legyen szó céges bélyegzőről vagy egyedi igényeknek megfelelve, festéktípustól függően akár textilbélyegzők is készíthetőek vagy iskolai eredmény értékelő, játékos bélyegzők a diákok motiválására vagy dicséretére.

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

1 + 6 =