Ajándéktárgy gravírozás

A gravírozás számos területen elterjedt eljárás. Tartós és minőségi jelölést biztosít minden anyagra, amelyet megmunkálnak ilyen módon.

Számos lehetőséget biztosít, akár az ajándékok színvonalas megszemélyesítésével.

Segítségével időtálló személyes üzenetek, fotók, logók kerülhetnek a flaskákra, kulcstartókra, bilétákra, tollakra, névjegykártya tartókra, pénztárcákra, képkeretekre, vagy akár meglévő személyes tárgyakra.

Az ajándéktárgy alapanyagától vagy a megmunkálandó felület összetételétől függően különböző Gravotech berendezések állnak rendelkezésünkre az ajándéktárgyak maradandó jelölését illetően.

Amellett, hogy gépeinkkel Ön is egyszerűen készíthet igényes munkákat, most már olyan szoftverek is rendelkezésünkre állnak, amelyek segítségével akár az eladótérbe kihelyezve az ügyfél maga is elkészítheti a gravírozást.

Néhány gondolatébresztő  példa :

 

  • Készíthetnek ballagásokra, tanárbúcsúztató ajándéknak személyre szabott tollat, tolltartót.

 

  • Üzleti területeken névjegykártyákat gravírozhatnak például fából, eloxált alumíniumból, reklámtollakat gravírozhatnak saját logóval

 

  • Személyes ajándékok készítése például születésnapra: személyes üzenettel ellátott kulcstartó, névre szóló bortartó, pénztárca, kulacs, utazóbögre, személyes fotóval gravírozott üvegplakett, névre szóló parfüm.

Gyakorlatilag a lehetőségek tárháza végtelen, a berendezéseinkkel szinte minden ötlet megvalósítható, Önnek csupán az Ön vagy Ügyfele kreativitására van szüksége.

A lézerberendezésekkel felületi jelölést érhet el, míg a mechanikus gépekkel a választott marótűtől függően mélységi jelölést vagy felületi karcolást adhat az adott tárgynak.

A gyors gravírozás igénye az egyik legnagyobb kihívás a különböző iparágaknak, hogy mindig minőségi terméket kínáljanak a legrövidebb idő alatt, ezzel felvéve a harcot a versenytársakkal.

A Gravotech többcélú komplett megoldásokat kínál (gép, szoftver, tartozékok és anyagok) az expressz gravírozók támogatására.

Legyen szó egy szabványos tárgy egyedivé tételéről, egy termék hozzáadott értékéről, vagy egy fontos esemény megjelöléséről, a személyre szabást széles körben alkalmazzák. De ez több, mint trend, megfelel a dolgok és pillanatok személyessé tételének valódi igényének.

Ha belép az egyedi gravírozási piacra, azonnali és erőteljes új előnyökkel jár!

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

8 + 7 =