ABC Szoftver

KISEBB JELÖLÉS ÉS MEGSZEMÉLYESÍTÉS

Az ABC szoftver, a legegyszerűbb gravírozó szoftver a Gravotech lézeres és mechanikus  gépekhez és Welase munkaállomáshoz. Gravírozzon csak 3 egyszerű lépésben, számítógépről vagy tabletről!

FELHASZNÁLÓBARÁT MENÜPONTOK

Az ABC szoftver kezelhetősége abban rejlik, hogy a letisztult felülete, egyszerű. 

3 lépésben tudja megtervezni és kivitelezni a jelölést. Legyen szó, biléta feliratozásról, adattábla készítésről vagy ajándéktárgyak megszemélyesítéséről.

  1. lépésben, válassza ki a megmunkálandó felület méretét
  2. lépésben, tervezze meg a gravírozandó terület nagyságát
  3. lépésben, állítsa be a jelölés stílusát

A program különböző funkciók segítségével teszi lehetővé, hogy tökéletes legyen  a gravírozás. Ilyen például a Point&Shoot, mellyel a gravírozási területet tudja beállítani, majd  a jelölés megkezdése előtt az előnézeti módnál le tudja ellenőrizni a kompozíciót.

Kompatibilitás

Az ABC szoftver kompatibilis az M gépcsalád, IS200 és WeLase munkaállomásokkal. Lézeres és mechanikus megmunkálásra egyaránt van választási lehetősége, hogy teljes mértékben ki tudja használni, a szoftver lehetőségeit. Ilyen például a lézeres mélygravírozás
és vágás, valamint a marótűs gravírozás. Használja ugyanazt a szoftvert minden gravírozógépén.

Vállalkozása indításához

 A gravírozás mindenki számára elérhető, könnyen elsajátítható a program segítségével. Ezáltal gyorsan bekerülhet újonnan induló vállalkozásával a gravírozás világába, még akkor is, ha Ön kezdő! A programban könnyen tud eligazodni az olyan funciók segítségével, mint a gravírozási útvonal vagy különböző szkennelési szögek beállítása, mellyel megkönnyíti a jelölést. Logókönyvtárának köszönhetően még gazdagabbá teheti kompozícióit.

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

4 + 10 =