Ipari alkatrészjelölés – Közvetlen alkatrészjelölés

A mechanikai alkatrészeken szükséges a jelölés annak azonosításához vagy információs adatok feltüntetéséhez. Ez a jelölési lépés elengedhetetlen az ipari vállalatok számára, hogy követni tudják a gyártott terméket és biztosítsák annak nyomon követhetőségét a termék teljes életciklusa során.

Az alkatrészek jelölésének igénye a gyártásban nemzetközi és univerzális. Megfelel a nagyon nagy iparágaknak is, amelyek nagy arányban gyártanak alkatrészt, valamint a kisebb, napi néhány terméket gyártó vállalatoknak is. A legtöbb iparágnak manapság azonosítania és kódolnia kell alkatrészeit.

A Gravotech berendezéseivel lehetővé teszi az olyan alkatrészek jelölését is mint pl.: a tengelyek, csapágyak, csavarok, házak, karimák, perselyek, hüvelyek, görgők, agyak, fogaskerekek, dugattyúk, szelepek stb.

A mechanikai alkatrészek nyomon követhetőségi rendszerének tudatos megvalósítása fontos kihívás ezeknek a cégeknek, és befektetést jelent. A Gravotech különböző technológiájú kulcsrakész gravírozóállomásokat biztosít az alkatrészek, kis és közepes sorozatok jelölésére, ellenőrzött költséggel.

Leggyakrabban ajánlott jelölések:

• Gravírozza logóját, márkáját.

• Jelöljön meg egy hivatkozást, sorozatszámot, tételszámot stb.

• Azonosítsa az egyes részeket a követésük figyeléséhez

• Minőségi előírásoknak megfelelve, hozzon létre nyomon követési rendszert

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

10 + 6 =