Gravograph Mechanikus Megoldások Nyílt Nap 2018. szeptember 12-én

helyszín: Gravotrade
cím: 1089 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 10.
kezdés: 2018. szeptember 12. 10:00

Főszerepben a mechankus gravírozás! Jöjjön el nyílt napunkra és ismerje meg a Gravograph mechanikus gravírozógépeit és ipari jelöléstechnikai megoldásait!

 

A gravírozógépek- és alapanyagok gyártásában világelső francia - amerikai GRAVOGRAPH kizárólagos magyarországi képviselőjeként következő nyílt napunkon a mechanikus megoldásainkat fogjuk bemutatni!
Szeretettel várjuk Önt és kedves munkatársait!

Gépbemutatók:

  • M10 - Ring és Tag Cube érintőképernyős gravírozógépek
  • M20-as gépcsalád Kisebb ajándéktárgyak - például: öngyújtók, kisebb flaskák, medálok, névjegykártya tartók, de akár géptáblák- és kábeljelölő lapok is egy gépen, komplexen gravírozhatók!
  • IS gépcsalád  - sík gravírozásban a legnépszerűbb gépünk. A "legkisebb” asztalfelülettel is 225 x 80 mm-es területen képes egy lépésben gravírozni. Sík gravírozásban kisebb reklámfeliratok, ajándéktárgyak (medálok, ékszerek, kulcstartók, tollak, zsebkések stb.
    Az IS 400 Volume berendezéssel akár a nagyobb hengeres tárgyak, alkatrészek-és testek is kompromisszumok nélkül jelölhetők.
  • Új érintőképernyős ipari  Impact berendezés pontbeütős feliratozásokhoz. Kezelni tudja a Datamatrix kódokat és futósorszámokat.
  • XF 510 CP - már gyártósorba integrálható gyors jelölőberendezés amely már gyártósorba is építhető jelölőberendezés

Prezentációink alatt ismertetjük gépeink tulajdonságait, előnyeit - a különböző felhasználási területeknek megfelelően és alkalmazási bemutatóinkon készítünk különböző gravírozásokat, felirati-és adattáblákat is.

A nyílt nap keretén belül megismerkedhetnek több száz féle színű- és vastagságú alapanyagunkkal és az általunk forgalmazott kiegészítő termékekkel is!

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

 
Hírek, akciók