Tanfolyam gravostyle programokról 2019

Feltöltve: 2019. május 22. szerda

Cikk nyomtatása
A GravoStyle programok elsajátítása lesz tanfolyamunk témája, melyre minden Gravograph gravírozógéppel dolgozó új és régi ügyfelünket szeretettel várjuk!
TANFOLYAM  -  GravoStyle és LaserStyle programok a gyakorlatban

Cégünk által forgalmazott programok időről időre fejlődésen mennek keresztül. Egyre több újdonságot, érdekességet tartalmaznak, melyeket mindenféleképpen szeretnénk Önökkel megosztani.

A jelentkezők igényeihez igazodva a lézeres és mechanikus programok kerülnek terítékre – GravoStyle ’ 98 – GravoStyle 8 programszintig terjedően!

A tanfolyamot idén is, mint ahogy azt már tőlünk megszokhatták 4-5 fős kiscsoportokban, tartjuk, gravírozóprogramok szerinti bontásban.

Szeretnénk másoknak is lehetőséget adni programjuk begyakorlására, továbbképzésére. Ezért a gyakorlására adunk lehetőséget.


Átfogó képet kaphatnak a GravoStyle programok különböző szintjeiről. Megismerhetik, milyen előnyökkel jár az Ipari szint, mit is jelent a Grafikus szintre lépés, illetve mit is tud a szoftver a Dinamikus szintre fejlesztve. Illetve az egyes opciók is bemutatásra és gyakorlásra kerülnek.

Kérjük, a jelentkezésnél jelöljék meg, milyen gravírozóprogrammal rendelkeznek (GravoStyle vagy LaserStyle) illetve esetlegesen a program szintet is.

(A csoportbeosztás - a jelentkezőktől  )

Időpont: 2019.május 29. szerda

               Délelőtt: 09.00 - 12.00 óráig       MECHANIKUS gépre

                 Délután: 13.00 – 16.00 óráig    LÉZERES gépre

Helyszín: 1089 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 10. ( korábbi  Rezső tér 15. )

Részvétel: Gravograph géptulajdonosok számára ingyenes

Jelentkezés határ ideje: 2019. május 28. kedd

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjük részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségeinken, jelezzék részünkre:

tel: 061-323-1220, 06/20-944-2402,  e-mail: marketing@gravotrade.huBővebb információ:


Gravotrade ügyfélszolgálat
Általános információk, rendelésfelvétel
+36 1 323 1221
gravotrade@gravotrade.hu

Hírek, akciók • A GravoStyle programok elsajátítása lesz tanfolyamunk témája, melyre minden Gravograph gravírozógéppel dolgozó új és régi ügyfelünket szeretettel várjuk!

 • Fókuszban a lézeres gépek és alapanyagok! Szeretettel várjuk Önt és kedves kollégáit Lézeres szakmai napunkon, ahol szeretnénk összefoglalni, tárgyi bemutatókkal illusztrálni a GravoTech lézergépek megbízhatóságát, hatékonyságát, termelékenységét!

 • Gravír alapanyagaink folyamatos fejlesztés alatt állnak.

 • Gyönyörűen kidolgozott, réz és fanyéllel. Háromféle fejátmérőben 42mm, 32mm, 24mm. Mechanikusan megmunkálható, pecsétviaszhoz és plombákhoz ajánljuk!

 • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!

 • Tisztelt Partnereink!
  Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
  Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
  az alkatrész utánpótlás megszűnt.